JKL Beauty & Nails

The happiest girls always have the prettiest nails

Paraffinebehandeling

Wat doet een paraffinebehandeling?

Deze warmtetherapie zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De paraffine zorgt ervoor dat de huid van uw handen elastischer wordt en superzacht aanvoelt! Het werkt verzachtend bij personen met schrale handen, kloven of winterhanden, reuma of artrose.

Wat is een paraffine handpakking?

Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter door de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème in gemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 à 10 minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

*** Let op: Paraffine heeft geruime tijd nodig om warm te worden, laat het dus ruim op tijd weten als u hier gebruik van wilt maken.


Paraffine bad op aparte afspraak                                                                                             € 15,00

Paraffine bad tijdens een behandeling                                                                                      € 12,50        


E-mailen
Bellen
Map